sâmbătă, 20 ianuarie 2018

Well, it's raining man

Am vrut sa ma duc pe afara, dar ploua rece, se chinuie sa ninga si m-am intors uda leoarca dupa ce am ajuns abia pe dig.
Multe cruci pe langa dig, si in fiecare iarna, rudele devin tot mai creative in a pune globulete si beteala. Am vazut coroane de plastic, flori de plastic, globulete si beteala, fundite sclipicioase.
In primavara vazusem martisoare.
Unele cruci sunt uitate, dar altele sunt un spectacol, in fiecare anotimp cu flori de sezon.
E ceva sa fii mort de 15 ani si cineva tot sa nu te uite. :(

Ploaie cenusie, rece, trista. Nici n-am avut energie sa caut incaltaminte, sper saptamana viitoare. Si cu vremea asta nici la plimbare nu mai plec.
Asta nu e nici ploaie nici ninsoare, doar o crema rece scarboasa cazand din cer, si foarte multa udatura si frig.

2 comentarii:

  1. ooooooooooooo, pacat!
    la noi asta-seara a inceput sa ninga. mai intai timid, apoi cu fulgi tot mai mari. La tv spuneau ca o sa ploua si ca vremea se va incalzi, asa ca am iesit in curte sa fac un om de zapada... poate ca maine nu vom mai avea zapada. Am reusit sa fac un om urias! ☺☺☺ Am intrat in casa pe la ora 22, uda leoarca, dar de transpiratie - am uitat ce efort presupune sa facu om de zapada ☺☺☺ Nici nu am putut sa ridic bulgarul doi peste primul - m-a ajutat sotul meu ☺☺☺ l-am deranjat de la tv ;-) Bulgarul cel mic - pentru capul omului de zapada mi-a alunecat si s-a spart, dar l-am lipit. A iesit tare haios. O sa pun fotografiile pe blog ☺☺☺
    Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Crucile alea de fier hidoase si troitele ar trebui sa aiba autorizatie de construire. N-au, sunt la fel de ilegale ca si religia ce le-a plasmuit.

    RăspundețiȘtergere