miercuri, 25 iulie 2018

MFC


3 comentarii:

 1. Buna dimineata Alex draga. Floricelele astea fotografiate de tine sunt "Pipa turcului". Floarea este de fapt o planta agatatoare, dar daca nu are nimic inalt in preajma, se "taraste" prin iarba pana cand gaseste ceva pe care sa se catere. Eu am avut pe unul din peretele casei, alaturi de "Mâna maicii Domnului" si in primii ani au coexistat in armonie. Apoi, "pipa" a astupat de tot cealalta planta si s-a agatat atat de agresiv de acoperisul casei ca ne-a fost teama ca il avariaza total. Asa ca am taiat-o si de atunci, ce crezi? Ies vlastare pe unde nu te astepti pe gazon, prin toata curtea. Nu o mai vrem dar mereu incearca sa ne "acapareze" ... luptam in fiecare saptamana, de peste un an 😉
  Florile au forma lunguiata si sunt fie portocalii, fie galbene, fie bordo. Sunt frumoase insa planta distruge tot ce are in jur.
  O saptamana buna iti doresc.
  Happy WW 😊

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc pentru explicatie, deci samanta a ajuns acolo accidental si acum e posibil sa se extinda. Pe Insula nimeni nu cultiva nimic, cresc buruieni si ce se nimereste.

   Ștergere
 2. Ce interesant!! Am citit si discutia voastra de mai sus :)
  E tare frumosica floricica. Natura este absolut fascinanta. Si cate lucruri poti observa intr-o plimbare de seara.. daca vrei :D.
  happy ww cu putina intarziere (motivata insa)

  RăspundețiȘtergere